1000 éves templom - 1000 éves templom

5/5 based on 3 reviews

Közösségünk nagyon nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a hozzánk látogatóknak minél mélyebb spirituális megélésben legyen része, mely által istenkapcsolatuk mélyülhet és még jobban megismerhetik Útjukat.

Számos különféle gyakorlattal kívánjuk ezt Isten segítségével kimunkálni. Ilyenek például – a teljesség igénye nélkül – a meditatív imádság, a szemlélődő elmélyülés, a csendes órák, a különféle lelkigyakorlatok, a páros lélekközelítő gyakorlatok, az imakörök, a különböző ünnepek spirituális megtapasztalásai, az éjjeli áhítatok, a zarándoklatok vagy éppen a hajnali imádság órája. A spirituális gyakorlatok az év adott időszakától, alkalomtól, valamint igényektől függően kerülnek megrendezésre.

Amennyiben hívást érzel, hogy ellátogass egy ilyen alkalomra, szeretettel látunk! Kérjük, válaszd ki a PROGRAMNAPTÁRBAN a számodra kedves alkalmat, majd pedig mindenképp regisztrálj rá, hogy lefoglalhassuk a helyed.

 

Contact 1000 éves templom

Address :

Álmos herceg útja, 2027 Hungary

Phone : 📞 +77999
Website : http://www.1000evestemplom.hu/
Categories :
City : Álmos herceg útja

Álmos herceg útja, 2027 Hungary
I
István Fazekas on Google

Szép volt
It was nice
R
Róbert Ferenc Kiss on Google

Figyelmes szervezők, jó programok, egyedi templom.
Attentive organizers, good programs, unique church.
B
Bettina Ódor on Google

Érdemes a templom honlapját figyelni a programokkal, nyitvatartással kapcsolatban. Az év során több alkalommal rendeznek koncertet, amely az épület falai között még felemelőbben hat a lélekre. ❤️ Nemcsak a kilátás gyönyörű, hanem egy misztikus történet is belengi az emlékművet. Eszerint innen nyílik egy alagút, amelynek a Duna túlpartján van a kijárata, éppen a Remete barlangnál. ?
It is worth paying attention to the church's website in connection with the programs and opening hours. A concert is held several times during the year, which has an even more uplifting effect on the soul within the walls of the building. ❤️ Not only is the view beautiful, but a mystical story enters the monument. According to this, a tunnel opens from here, with an exit across the Danube, just off the Hermit Cave. ?

Write some of your reviews for the company 1000 éves templom

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *