Autószervíz Kft. - Autószervíz Kft.

4.5/5 based on 8 reviews

AUTÓSZERVIZ Kft. rövid céginformáció, cégkivonat, cégmásolat letöltése - Ceginformacio.hu

Autószervíz Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság - rövid céginformáció 2022.07.18 napon

AUTÓSZERVIZ Kft. rövid céginformáció, cégkivonat, cégmásolat letöltése - Ceginformacio.hu

Közhiteles cégadatokra van szüksége? Szerezze be nálunk sorban állás és regisztráció nélkül a naprakész, hatályos adatokat tartalmazó hiteles cégdokumentumokat elektronikus formában! Weboldalunkon a nap 24 órájában elérhetőek a Magyarországon bejegyzett cégek és vállalkozások aktuális adatai.

Adatbázisunkból azonnal és egyszerűen letölthető

  • hiteles cégkivonat
  • E-hiteles cégkivonat
  • hiteles cégmásolat

A megrendelés során a dokumentumok alapértelmezett nyelve a magyar, de várakozás nélkül kérheti a fenti iratokat angol vagy német nyelven is.

Naprakész adatbázisunk hitelességét az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat biztosítja, így a megrendelt cég adatai minden esetben a legfrissebb információkat tartalmazzák.

Amennyiben a megrendelés során segítségre van szüksége, esetleg elakad a választható dokumentumok felhasználhatóságát illetően, ügyfélszolgálatunk munkatársai várják a hívását a 06/1/33 33 000 telefonszámon.

Keresési feltételek

Contact Autószervíz Kft.

Address :

Szegedi út 13, 6640 Hungary

Phone : 📞 +7
Postal code : 13
Website : https://www.ceginformacio.hu/cr9310676470
Categories :

Szegedi út 13, 6640 Hungary
H
Hello Mr on Google

Egy nagy nulla, rakat pénzért egy nagy nulla áthúzva! Hozzá nem értés, vásárló megtévesztése, árverése! Az a szint amikor üres tankkal kapod vissza az autót (viáligt tank jel de kiszámlázzák a 10 000 forint tankolást)és állítólag ellenőrizték és bejáratták + 80 kilométerrel a számlálóba, de a jobb első csapágy búg elhozatal után ? Ez a szakértelem csúcsa.
A big zero, stack of money with a big zero crossed out! Incompetence, buyer deception, auction! The level when you get the car back with an empty tank (even a tank sign but you are billed for refueling 10,000 forints) and it is said to have been checked and entered + 80 kilometers into the counter, but the right front bearing buzzes after picking This is the pinnacle of expertise.
M
Miklós Borsos on Google

Festésre vittem az autóm 10/10
I took my car for painting 10/10
I
István Elemér Barna on Google

Készséges személyzet akik a sűrgős javításokat soronkívűl is elvégzik, ha a szakterület munkatársa nincs szabadságon.
Willing staff who carry out urgent repairs out of turn when the specialist is not on leave.
é
éva dávidné szabó on Google

Kiváló szakemberek, jó kommunikáció, profi munka-jó szívvel ajánlom.
I highly recommend excellent professionals, good communication, professional work and a good heart.
N
Norbert Bartók on Google

Műszaki vizsgára vittem az autót. Nem kellett bejelentkezni. Körülbelül 1.5 óra múlva készen volt minden. Kár, hogy utalással nem lehet fizetni.
I took the car for a technical exam. You didn't have to sign in. In about 1.5 hours everything was ready. It's a pity that you can't pay by referral.
S
Sz Pap on Google

Velem tisztességtelenül jártak el: 1 hétre előre megkért időpontra mentem a rendszeres éves szervízemre és előre kiírtam nekik, hogy mi az amit majd cserélni kell (korábbi szervízem előre ütemezte), reggel el akartak küldeni, hogy nem fér bele. OK, előfordul. Majd mégis elvállalták, hogy csakis az olajcserét és klímafertőtlenítést megcsinálják és aznap záróráig mehetek érte, majd hívnak. Beleegyeztem és kértem, hogy a többire meg készítsenek árajánlatot... Odamentem zárórára mert nem hívtak. Előadta a szervízvezető a hókuszpókuszt, felesleges technikai részletekbe menve, hogy milyen alapos munkát végeztek de azt nem mondta csak a részletezőn láttam, hogy elszámolt az eleve tetemes alkatrészdíjakon FELÜL 7 órányi (!!!) munkadíjat majd' 55e Ft munkadíjjal. Úgy, hogy reggel még nem is értek volna rá megcsinálni!!! Ehhez képest egy teljes emberük egész nap ezen dolgozott, úgy hogy nem is volt elég működő emelőpadjuk még reggel ahhoz, hogy egyáltalán bevállalják. +Olyan tételeket is elszámolt amit sem meg nem rendeltem, sem meg nem kérdeztek, hogy csinálhatják-e. Korábban BOSCH szervízbe jártam évente, ami köztudottan nem olcsó, de ott kb. annyiból jött ki ÖSSZESEN minden, mint itt a munkadíj nélkül. Jaa és csak kp-ban lehet fizetni! Biztos 160e Ft-tal megyek egy olajcseréért fizetni! Miután leperkáltam és beszálltam az autómba, még újra is programozhattam magamnak az elektromos ablakemelőket.
I was treated unfairly: I went to my regular annual service 1 week in advance and asked them in advance what was to be replaced (my previous service had scheduled it in advance), they wanted to send it in the morning so it wouldn’t fit. OK, it happens. Then, however, they undertook to do only the oil change and climate disinfection and I could go for it until the closing hour that day and then call me. I agreed and asked for a quote for the others ... I went to closing class because they didn't call. The service manager presented the hocus pocus, going into unnecessary technical details about the thorough work they did, but he didn't say I saw only in detail that he settled OVER 7 hours (!!!) of labor on the already huge parts fees with almost 55 HUF. So that I wouldn't have even gotten to do it in the morning !!! In comparison, a whole man of theirs worked on it all day, so they didn’t even have enough of a working bench in the morning to take it at all. + He also accounted for items that I neither ordered nor asked if they could do. I used to go to a BOSCH service center every year, which is notoriously not cheap, but there approx. it came out of TOTAL as much as here without pay. Yes and you can only pay in kp! I'm sure I'm going to pay for an oil change with 160e HUF! After unloading and getting in my car, I could even reprogram the power windows for myself.
I
Ilona Rozália Hlatky on Google

Kedvesek,de néhány dolgot kihagytak az autó átvizsgálásánál,ami szerintünk fontos lett volna,viszont nem húztak le pénzzel,eddig még normálisan álltak hozzánk mindig.Ügyfélközpontúak,de egy kávéautomata vagy büfé nem ártana a várakozóknak!A mosdó rendben van és tiszta,rendezett.
They were nice, but they missed a few things when inspecting the car, which we thought would have been important, but they didn't bring it down with money, they were always there for us.
I
Istvan Agoston on Google

Toppers

Write some of your reviews for the company Autószervíz Kft.

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *