Balló Dekor Falmatrica, Vászonkép és Ajándék Webáruház - Vászonkép és Ajándék Webáruház

4.4/5 based on 8 reviews

Falmatrica webshop - Faltetoválás, falmatricák, vászonkép - Ballodekor.hu

Falmatricák óriási választéka, egyedi ajándékok, bögre és kulcstartó. Különleges fali vászonképek, faltetoválás és falmatrica többféle mintában, színben.

Falmatrica webshop - Faltetoválás, falmatricák, vászonkép - Ballodekor.hu

Üdvözlünk a Balló Dekornál,

a vászonképek, falmatricák és ajándéktárgyak birodalmában!

Hogy kik vagyunk mi? Mi vagyunk a Balló Dekor! Célunk, hogy szebbé, színesebbé, egyedibbé tegyük a világot!

Webshopunk egyedi készítésű dekoratív vászonképeket, falmatricákat, valamint egyedi ajándéktárgyakat kínál, amelyekkel igazán kitűnhetsz a tömegből! Nézz szét termékeink között online kényelmesen, és rendeld meg álmaid termékeit akár ingyenes házhozszállítással!

A honlapunkon található falmatricák bármelyikével feldobhatod otthonod helyiségeit, üzlethelyiségét vagy irodáját. A falra, fémre, üvegre, csempére, tapétára és bútorokra tervezett speciális falmatricáink bármely felületen jól mutatnak, ráadásul webshopunkon rendkívül kedvező áron, kiváló minőségben vásárolhatsz falmatricát!

Falmatricáink mindegyike megfelel az aktuális trendeknek, mivel kínálatunkat folyamatosan frissítjük, aktualizáljuk. Matricáink 24 színben elérhetőek, felhelyezésük könnyű és gyors, rendelésed mellé egy falmatrica felhelyezési útmutatót is küldünk videó és szöveg-kép formájában, valamint minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk, matricarendelésed pillanatától a falmatrica felhelyezéséig végig melletted leszünk!

Vászonképeink különleges díszei az otthonnak: a családi képek egy látványos, tartós, mobilis formája, melynek minden család otthonában ott a helye! A családi fotók mellett közkedveltek a csillagkép – csillagtérkép vászonképek is, melyekkel bármikor feleleveníthetjük legszebb emlékeinket. Vászonkép formájában bármely kedvenc fotódat megörökítheted, ám akkor se keseredj el, ha nincs ötleted: vászonkép galériánkban kiválogattuk a modern otthon legszebb dekorációs fotóit.

A vászonképeink mindegyikét vászonszövetre nyomtatjuk, melyet prémium ékelt lucfenyő keretre feszítünk. A vászonképek tartósak, könnyen tisztíthatók, áthelyezhetők egyik helyiségből a másikba. A vászonképek mérete eltérő, a kisebb 30X20 cm-től a hatalmas 170x90 cm-s nagyságig rengeteg vászonkép méretet kínálunk. Vászonkép áraink a falmatricákhoz hasonlóan rendkívül kedvezőek a piacon: mi a legjobb áron a legjobb minőséget adjuk, azt az ár-érték arányt nyújtjuk, amit mi magunk is elvárunk vásárlóként.

Ajándéktárgyaink, például a gravírozott fa kulcstartóink egyedileg tervezett mintákkal készülnek, melyek mindegyike megfelel napjaink trendjeinek. Ezek az egyedi kulcstartók remek ajándékok különböző alkalmakra, rendezvényeken és esküvőkön köszönőajándékok, vagy cégek promóciós termékei is lehetnek!

Másik közkedvelt ajándéktárgyaink az egyedi bögrék, melyek általunk tervezett mintákkal, valamint a ti egyedi ötleteitekkel is elkészíthetők! Ezek a bögrék mindegyike hat színben elérhető, prémium minőségűek, mosogatógépben moshatók és mikróban is használhatók.

Böngéssz honlapunkon, válogass kedvedre vászonképeink, falmatricáink és ajándéktárgyaink között, hogy a te életed is szebb, színesebb, egyedibb legyen!

Üdvözlettel: Balló Dekor csapata!

Contact Balló Dekor Falmatrica, Vászonkép és Ajándék Webáruház

Address :

Lunkányi János u. 22, 6000 Hungary

Phone : 📞 +787
Postal code : 22
Website : https://www.ballodekor.hu/
Categories :

Lunkányi János u. 22, 6000 Hungary
K
Kira Jámbor on Google

Ár/érték arányban verhetetlenek. Nem kérdés, hogy máskor is innen rendelek!
They are unbeatable in terms of price / value. There is no question that I will order from here another time!
A
Attila Homonyik on Google

Többszöri rendelés után is teljes mértékben meg vagyok elégedve a bolttal. Igényes falmatricák, gyors kiszállitással. Mindenkinek ajánlom!
Even after multiple orders, I am completely satisfied with the store. Demanding wall stickers with fast delivery. I recommend to everyone!
D
Dávid Pintér on Google

Nagyon jó minőségű a matrica és egyszerű volt felrakása:) és az is tetszett hogy nagyon hamar megérkezett, minecraftos falmatricat rendeltem tőle és a 14 éves húgom egyedül feltudta rakni.
The sticker is very good quality and it was easy to put on :) and I also liked that it arrived very soon, I ordered a minecraft wall sticker from it and my 14 year old sister was able to put it on alone.
K
Katalin Nagy on Google

Egyedi grafika, kreatív kivitelezés. Nagyon jó dekorációk. Akinek eddig ajánlottam, mindenki hálás volt érte. Szívesen ajánlom!
Unique graphics, creative workmanship. Very good decorations. Everyone I have recommended to so far has been grateful for it. I highly recommend it!
Á
Ágnes Szép on Google

Aranyos, kedves ügyfélszolgálat. Egyedi kérésemet gond nélkül teljesítették 1 nap alatt. Köszönöm!
Cute, kind customer service. My individual request was fulfilled in 1 day without any problems. Thanks!
J
János Kovács on Google

Kb. 1-2 hónappal ezelőtt rendeltem egy 2 méteres leopárdos matricát. Egy úr hívott fel telefonon és elkezdett alkudozni, mintha piacon lennénk, hogy nekik nincs 2 méter a narancsból csak 178 cm, és hogy nem-e küldhetné azt, mert csak 2 hét múlva lesz nagyobb. Természetesen így már nem tartottam igényt a csomagra, mert a kisfiam ragaszkodott a 2 métereshez.
About 1-2 months ago, I ordered a 2-foot leopard sticker. A gentleman called me on the phone and started to bargain as if we were in a market that they don’t have 2 meters of orange only 178cm and that he couldn’t send it because it will only get bigger in 2 weeks. Of course, this way I no longer claimed the package because my little boy insisted on the 2 meter.
K
Katalin Nagy on Google

3 hónapja még meg voltam elégedve, de az ezen a héten érkezett macis falmatricám minősíthetetlen állapotú volt. (homokszemcsék voltak a fólia és a matrica között) A telefont nem veszik fel és az e-mailre nem válaszolnak.
I was still satisfied 3 months ago, but my teddy bear wall sticker that arrived this week was in an unrated condition. (there were sand grains between the foil and the sticker) The phone is not picked up and the e-mail is not answered.
K
Kakev Róbert on Google

Gyorsan kijött az nem kérdés! A matricát a használati útmutató betartásával próbáltam feltenni! Jelzem nem ez az első! A betűk egyszerűen nem ragadtak fel a falra jött vissza a fóliával együtt! Küldtem nekik egy emailt mert ez így használhatatlan sajnos . Javítás:Ma felhívtak küldenek másikat ,vagy visszautalják!Korrektek ! Fontos nekik hogy a vevő elégedett legyen!Megy az 5 csillag!
The question came out quickly! I tried to put the sticker on the instructions! I indicate this is not the first! The letters just didn’t stick up on the wall came back with the foil! I sent them an email because it is so useless unfortunately. Correction: I was called today to send another one or refer it back! It is important for them that the buyer is satisfied!

Write some of your reviews for the company Balló Dekor Falmatrica, Vászonkép és Ajándék Webáruház

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *