Grád Boxing Family - Grád Boxing Family

4.8/5 based on 8 reviews

Box edzések, Ökölvívás | Boxterem, Budapest - Grád Boxing Family - Gradboxingfamily.hu

Az olimpiai ökölvívás alapjait és fortélyait adjuk át hobbistáknak és versenyzőknek a budapesti boksztermünkben, legyen a célod akár fogyás, önvédelem, stresszlevezetés, vagy épp a sportolás - Grád Boxing Family | Boxterem, Budapest.

Box edzések, Ökölvívás | Boxterem, Budapest - Grád Boxing Family - Gradboxingfamily.hu

box versenyzés
Versenyzés

Annak érdekében, hogy egy még magasabb szintre emeld a tudásod és amatőr ökölvívó versenyzővé válj, először tagja kell, hogy legyél klubbunknak. Tapasztalataink alapján kitartással és heti legalább 4 edzéssel kb. 6-12 hónapos időt vesz igénybe, hogy megtanuld az ökölvívás alapjait. A védekezés, támadás, kombinációk, erőnlét fejlesztése komoly munkát és kitartást igényel, csak ezek megtanulása után lehet beszélni a verseny lehetőségéről. Amennyiben eltökélt vagy és úgy döntesz, hogy hosszú, nehéz munka árán de kötelek közt is meg akarod mutatni magad, az edző elkezd felkészíteni a majdani megmérettetésre. Továbbiak
Miután a megfelelő szintű készségeket elsajátítottad egy nagyobb súlyú küzdelemre, az edző gondoskodik arról, hogy bemutató mérkőzéseken szerepelj, majd elindít a várva várt versenyen.

Fontos tudnod, hogy a versenyzők napi szinten foglalkoznak az ökölvívással,csak a megfelelő gyakorlással, állóképességgel és mindenek előtt elhivatottsággal tudod elhozni az aranyérmet.
Versenyzőinkkel külön foglakozunk, saját edzésprogramot állítunk össze részükre.

Contact Grád Boxing Family

Address :

Koppány u. 2, 1097 Hungary

Phone : 📞 +7
Postal code : 2
Website : http://gradboxingfamily.hu/
Categories :

Koppány u. 2, 1097 Hungary
L
László Üllei Kovács on Google

S
Szakmáry Szabolcs on Google

V
Vajk Vida on Google

A
Andi Schubert on Google

Z
Zoltán Kiss on Google

Minden nagyon jó
Everything is very good
A
András Petrányi-Széll on Google

Kiváló terem
Excellent room
K
Kata Boglárka Balogh on Google

Legszuperebb edzőterem, mindenkinek csak ajánlani tudom. Kiváló egy kis levezetéshez a nap végén, formában tart, önismeretre tanít, és szórakoztatóan bontjuk a zsírt és építjük az izmot.
Greatest gym, I can only recommend it to everyone. It’s great for a little derivation at the end of the day, keeping you in shape, teaching self-awareness, and having fun breaking down fat and building muscle.
S
S I on Google

Very well equipped gym with a proper ring and an aqua bag. Depends a bit who goes as to what the class is like, but you always leave exhausted so that's all that matters.

Write some of your reviews for the company Grád Boxing Family

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *