Gres Csempebolt Miskolc (fürdőszoba, csempe, fürdőkád, zuhanyzó, padlólap) - padlólap)

4.7/5 based on 8 reviews

Contact Gres Csempebolt Miskolc (fürdőszoba, csempe, fürdőkád, zuhanyzó, padlólap)


Baross Gábor utca 13, 3527 Hungary
L
Lilla Szarka on Google

Segítőkész eladók, óriási választék, hatalmas szakértelem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha felújításon gondolkozik.
Our helpful sales staff, a huge selection of huge expertise. Everyone can only recommend if you considering renovations.
L
László Jakó on Google

Szép termékek, szűk helységben. Termékeik a mai, modern kornak megfelelőek, de régebbi kor izlésvilága hiányzik,
Nice products in a tight space. Their products are in keeping with today's modern age, but they lack the taste of an older age,
B
Balazs Pallai on Google

Múlt héten vásároltunk egy fürdőszoba felújításhoz burkolatot, kádat, zuhanyzót. Az eladó hölgy nagyon kedves volt, az árak is rendben vannak. Legközelebb is ide megyünk!
Last week we bought a bathroom, a bath, a shower to renovate a bathroom. The seller lady was very nice, the prices are right. Next time we go here!
E
Emil Balogh on Google

Fürdő felújításon gondolkoztunk, több boltban voltunk, de itt volt a legnagyobb a választék az árak is nagyon rendben voltak és az eladók is felkészültek! Ajánlani tudom csak!!
We were thinking about spa renovation, we were in several stores, but here was the biggest selection of prices and the sellers were well prepared! I can only recommend !!
V
Vitamin Multi on Google

Kivàló minőségű burkolatok, nagyszerű árszínvonal. Az eladók nagyon segítőkészek, és értik a dolgukat, ráadásul óriási raktárkészlettel dolgoznak. Bárkinek bátran merem ajánlani!
High quality coverings, great price levels. The sellers are very helpful and know their stuff, in addition to a huge inventory work. I dare to recommend it to anyone!
K
Katalin Benéné Hódosi on Google

Az eladó úriember túlságosan rámenős... Rábeszélt olyasvalamire, amire nem volt szükségünk, de gondoltuk adunk a véleményére, hiszen mégiscsak otthon van ezen a területen...Hát hiba volt. És nem elég, hogy rábeszélt arra, hogy a falra is tegyünk csempe helyett greslapot, a greslap, amit eladott nekünk első osztályú termékként, mérethibás volt. 10 csomagból legalább 5 csomag 2 mm-rel kisebb volt mint a megadott méret. Kicserélni sem volt lehetőségünk, mert ez a 10 csomag volt az összes ebből a fajtából...
The salesman is too pushy ... He persuaded us to do something we didn't need, but we thought we'd give him his opinion, because he's still at home in this area ... Well, it was a mistake. And it’s not enough that he persuaded us to put a greslap on the wall instead of a tile, the greslap he sold us as a first-class product was dimensionally defective. At least 5 of the 10 packages were 2 mm smaller than the specified size. We didn't even have the opportunity to exchange it, because these 10 packages were all of this kind ...
S
Sztupak Andras on Google

nagy választék , szép csempék . eladók kedvesek ! és ami nem utolsó szempont SZAKSZERŰ HOZZÁ ÁLLÁS és TUDÁS !!
large selection of beautiful tiles. sellers are nice! and last but not least EXPERT and KNOWLEDGE !!
M
Márti Fejes on Google

Kedvesek. Nagyon sokat segítettek. Hatalmas a választék. Csak ajánlani tudom őket
Dear ones. They helped a lot. The choice is huge. I can only recommend them

Write some of your reviews for the company Gres Csempebolt Miskolc (fürdőszoba, csempe, fürdőkád, zuhanyzó, padlólap)

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *