KocsiGuru - KocsiGuru

4.1/5 based on 8 reviews

Kocsiguru autókereskedés - KocsiGuru.hu - Kocsiguru.hu

Kocsiguru használtautó kereskedés, autókereskedés Budapesten! Széles kínálat, teljeskörű komplex szolgáltatások!

About KocsiGuru

Lényeges tudnivaló, hogy minden gépjármű vásárlásakor az új tulajdonosnak teljesen friss biztosítást kell kötnie. Ennek legegyszerűbb és leggyorsabb módja, ha a cégünkkel kapcsolatban álló, teljesen független alkuszi céggel megkötjük Önnek itt a helyszínen a biztosítást, teljesen ingyenesen, pár perc alatt!
Természetesen, amennyiben Ön előrelátó volt és kihasználta az internet adta lehetőségeket, saját maga is megkötheti biztosítását. Ez is teljesen elfogadott.

A KocsiGuru-nál megkötött szerződések, azonnal hatályba lépő biztosítások, így  nem kell tartania egy közúti ellenőrzéstől, vagy akár rossz esetben egy azonnali káresemény következményeitől!

Mivel nagyon nagy különbségek lehetnek a biztosító társaságok ajánlatai között, így érdemes ezt a 10 percet rááldozni a pontos adatok kitöltésére, hiszen akár egy nyaralás árát is meg tudjuk takarítani Önnek egy jó szerződéssel! Minden adminisztrációt elintézünk teljesen ingyenesen és gyorsan az online biztosításával kapcsolatban.

Ne feledje viszont! A biztosítás nélküli napok mindegyikére fedezetlenségi díjat róhatnak ki ránk a biztosítók, ami akár százezres nagyságrendet is elérhet. Ezért sosem felejtkezzünk meg az adásvételi szerződéssel együtt a biztosítás megkötéséről sem!

Reméljük, hogy tudtunk segíteni a biztosításkötéssel felmerülhető kérdések megválaszolásaival. 

Fiatalos lendület, otthonos környezet, korrekt minőség és remek árak!

Ez a KocsiGuru!

Contact KocsiGuru

Address :

Budaörsi út 148, 1112 Hungary

Phone : 📞 +7799
Postal code : 148
Website : http://kocsiguru.hu/
Categories :

Budaörsi út 148, 1112 Hungary
N
Nikoletta Erdélyi on Google

2,5 hónapja vételi ajànlatot tettek az autómra, melyre 1 hét gondolkodási időt kaptunk. 1 hét múlva visszamentünk, hogy akkor élnénk az ajánlattal, már nem kellett nekik megvételre. Ott hagytuk bizományos értékesítésre, 2,5 hónap alatt nem sikerült eladniuk, de a tetőantennát lelopták közben az autóról és sérülés is keletkezett rajta, valamint a kereskedés eldugott részén, koszosan találtunk rá. Így végül elhoztuk az autót inkább sajàt értékesítésre és még nagy kegyesen elengedték az autó 23.000 Ft-os takarítási díját, ami egyébként sem látszott rajta.
They made an offer to buy my car 2.5 months ago, for which we were given 1 week to think. We went back 1 week later to take advantage of the offer, they no longer had to buy it. We left it there for commission sale, they failed to sell it in 2.5 months, but the roof antenna was stolen from the car and it was damaged, and we found it dirty in the hidden part of the dealership. So, in the end, we brought the car for our own sale and they graciously released the HUF 23,000 cleaning fee for the car, which was not visible on it anyway.
R
Rita Mányai on Google

Egy sikertörténetet szeretnék megosztani, ami megmutatta, hogy vannak még becsületes autókereskedések. A héten megkeresett Eke Márk, és jelezte, hogy érdekelné a Kocsigurut a Ford Kugám. Nagyon meglepődtem, mert eddig a kereskedések egyike sem vette a fáradtságot, hogy felemeljék a telefont, csak smst küldtek. Ez meghozta a kedvemet ahhoz, hogy ellátogassak hozzájuk. Odaérve Suhajda Máté fogadott, aki rettenetesen kedves és profi volt. Korrekt ajánlatot adott az autómra, így gyorsan megegyeztünk. Amíg elvitte egy próbaútra addig én körbenéztem és szerelembe estem egy Volkswagen Eossal. Természetesen rögtön beleültem. Kicsit makrancoskodott a tető, de 3 srác is jött segíteni és addig addig próbálkoztak, míg sikerült kinyitni. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. Próbaútra is elmehettem. Így nem volt kérdés, hogy az új autómmal távozom-e. Külön köszönet Barabás Bencének, aki az eladást intézte. Gyorsan és profin ment minden. Egy hatalmas gratulációt küldök az egész csapatnak, elnézést, de több nevét nem tudtam megjegyezni, pedig mindenkit felsoroltam volna. Köszönöm szépen az élményt!
L
Laca Vegh on Google

Alapból nem vagyok egy bejegyzés irogató, de most úgy döntöttem, hogy kivételt teszek és megosztom a POZITÍV tapasztalatomat! A történet onnan indult, hogy elkezdtem hirdetni az autómat, majd ahogyan más autókereskedés, úgy a KocsiGuru is küldött egy sms-t, hogy érdekelné őket az autóm készpénzes megvásárlásra. Utánanéztem a kereskedésnek, mint ahogy a többieknek is és mivel a legtöbb pozitív visszajelzést itt olvastam, gondoltam, hogy teszek egy próbát. Begördültem a kereskedésbe, ahol Suhajda Mátéval találkoztam az udvaron. Elmondtam, hogy mi járatban vagyok, bemutattam az autóm összes papírját, elmondtam, hogy mit kell tudni a kocsiról ( egyébként abszolút képben is volt az autóval, ismerte a modellt ) és vártam, hogy milyen ajánlatot fog tenni :) Nos, az ajánlat, nem igazán találkozott az én elképzelésemmel, de ezzel nincs is semmi gond, tényleg azért mentem oda, hogy felmérjem a helyzetet. Viszont Máté rendkívül rendes volt. Egyáltalán nem rámenős és mondta, hogy megérti, ha keveslem az árat. Felvázolta a bizományos értékesítés lehetőségét is. Itt tulajdonképpen elég hamar dűlőre is jutottunk, olyannyira, hogy ott is hagytam az autómat. Mivel elég kevés időm lett volna az eladással foglalkozni, nekem ez a lehetőség és a számok is teljesen megfeleltek. Mátéval mindent átbeszéltünk és tényleg nagyon korrekt értékesítő, tanácsadó. Csak ajánlani tudom személyét és magát a KocsiGuru-t is. Abszolút elégedetten távoztam tőlük. Nem erre számítottam. És hogy mi lett a történet vége....? Gondolom, hogy erre mindenki kíváncsi :) Nos, az autóm, pár nappal később felkerült az oldalra. Szépen befotózva és kisuvickolva. Majd 2 nappal később amikor ránéztem az oldalra az autóm már nem volt fent. 1 hét sem kellett és már új gazdája lett. Azért az utolsó pillanatban amikor bementem a kereskedésbe, még ott állt, így el tudtam köszönni tőle :) Ismételten csak ajánlani tudom őket. Autókereskedés révén, természetesen van egy bizonyos százalék, amennyiért dolgoznak és ezzel nincs is semmi gond. Én ezt belekalkuláltam az eladásba. Nyilván nem lehet mindekinek megfelelni, de az én tapasztalatom az volt, hogy nagyon korrektek és segítőkészek az értékesítők, esetemben Suhajda Máté.
By default, I’m not a post grater, but now I’ve decided to make an exception and share my POSITIVE experience! The story started when I started advertising my car and then, like other car dealerships, the Car Guru sent me an SMS to get them interested in buying my car for cash. I looked into trading, as did the others, and since I read most of the positive feedback here, I thought I’d give it a try. I rolled into the shop, where I met Máté Suhajda in the yard. I told you what flight I was on, showed me all the paperwork for my car, told me what I needed to know about the car (by the way, he was absolutely in the picture with the car, he knew the model) and I was waiting to see what offer he would make :) Well, the offer didn’t really meet my idea, but there’s nothing wrong with that either, I really went there to assess the situation. Matthew, on the other hand, was extremely ordinary. He’s not pushing at all and he said he understands if I lower the price. He also outlined the possibility of commission sales. We actually got to the vineyard here pretty soon, so much so that I left my car there too. Since I would have had quite a bit of time to deal with the sale, this opportunity and the numbers were completely adequate for me. We discussed everything with Máté and he is really a very fair salesman and consultant. I can only recommend you and the Car Guru himself. I left them with absolute satisfaction. That's not what I expected. And what was the end of the story ....? I think everyone is curious about this :) Well, my car got on the side a few days later. Beautifully photographed and scribbled. Then 2 days later when I looked at the side my car was no longer up. It didn't take 1 week and he was already a new owner. However, at the last minute I went into trading, he was still standing there, so I was able to say goodbye to him :) Again, I can only recommend them. Through car dealerships, of course, there is a certain percentage they work for and there is no problem with that. I calculated that for the sale. Obviously it is not possible to satisfy everyone, but my experience was that the salesmen are very fair and helpful, in my case Máté Suhajda.
U
Ugronicz Luca Bianka on Google

Egy alfa romeo mito-t vásároltunk tőlük dec 29-én. Ott hagytuk az autót, mert volt rá lehetőség, hogy ők fogják átiratni, így nekünk nem kell emiatt kormány ablakba rohangálni. A biztosítást is ott helyben az ügyintézőjük kötötte meg. 01/04-re ígérték, hogy mehetünk majd az autóért. Az nap jött a biztosítótól a számla, de felszámoltak fedezetlenségi díjat, hogy nem akkor kötöttük meg a biztosítást, mikor vásároltuk az autót. (pedig ELVILEG ott helyben kötötte meg az ügyintéző Úr..) Hívtuk Őt telefonon, ezzel kapcsolatban is, meg azzal kapcsolatban is, hogy akkor mehetünk e ma az autóért, mert már délután van és még nem kaptunk hívást. Ezerszer hívtuk, nem vette fel. Hívtuk sokszor a kereskedés számát is, azt sem vették fel, majd kikerestem a honlapról a kereskedés beszerzési vezetőjét, aki szerencsére rögtön fel is vette, ekkor kiderült, hogy az ügyintézőnk lebetegedett.. csak azt nem értem, ha mi nem telefonálgatunk nekik egész nap, akkor nem is szólnak, hogy amúgy jöhetsz az autódért? Elhoztuk végül az autót, amit nagyon szeretek, de még jó, hogy autószerelő család vagyunk és olcsóbb a szerelés díja, mert van mit javítani az autón, ami még így is bőven 100ezer felett lesz. Eltelt 1 hét, majd kaptunk postai levelet a biztosítótól, hogy ha nem küldjük be a vásárláskor aláírt szerződést a biztosításról, akkor felbontják a biztosítást..... (: Úgyhogy köszi KocsiGuru ezt a szuper ügyintézést, a következő autónkat nem tőletek fogjuk venni!
We bought an alpha romeo mito from them on Dec 29th. We left the car there because there was a chance that they would transcribe it, so we didn’t have to run into a steering wheel window because of it. The insurance was also taken out locally by their clerk. By 1/4 we were promised we could go for the car. The day came from the insurer on the bill, but they charged a coverage fee for not taking out insurance when we bought the car. (AND, IN PRINCIPLE, it was concluded there by the clerk on the spot.) We called him on the phone, and about this, and about the fact that we can go for this car today, because it's already this afternoon and we haven't received a call yet. We called him a thousand times, he didn't answer. We also called the number of the trade many times, they didn't even pick it up, then I looked up the purchasing manager of the trade from the website, who luckily picked it up right away, then it turned out that our clerk was ill .. I just don't understand if we don't call them all day, aren't they saying you can come for your car anyway? We finally brought the car, which I really like, but it’s still good that we’re a family of car mechanics and the cost of the car is cheaper because there’s something to repair on the car that will still be well over 100,000. It took 1 week and then we received a letter from the insurer that if we do not send in the insurance contract signed at the time of purchase, the insurance will be terminated ..... (: So thanks to KocsiGuru for this super administration, we will not buy our next car from you!
K
Kafiya Mahdi said on Google

I wished if they had more search options in their page.
S
SON NGUYEN NGOC on Google

I should recommend you this used car dealer. I had a very good experience with their nice staffs. Let's come and experienced if you're finding a car for yourself.
p
petru mihai on Google

We already bought two cars from here, and both are still in good condition and running smoothly. As always, they were nice, helpful, answering all questions. We took the car for a drive test without problems. I do recommend them according to our experience until today, 19 of March 2022. I hope u guys keep up the good work.
H
Hans Kraaijeveld on Google

I went there for a Maserati quatroporte. The car was described as very good. After having inspected the car with the salesman we both concluded that this car must have been in a big accident. The roof showed structural damages on several places. This should have been mentioned in the add.

Write some of your reviews for the company KocsiGuru

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *