Printvolume Design - Printvolume Design

5/5 based on 1 reviews

Printvolume - Printvolumedesign.hu

Független grafikai és nyomdai stúdióként azért dolgozunk, hogy egyedülálló kreatív tervezéssel és magas minőségű nyomdai kivitelezéssel értéket alkossunk.

Printvolume - Printvolumedesign.hu

Hisszük, hogy a komplexitás a XXI. század alapja!

Függet­len grafi­kai és nyom­dai stú­dió­ként az el­múlt 15 évben külön­böző terü­le­teken meg­szerzett tapasz­ta­la­tainkat kama­toz­tatjuk most együtt. A vizu­ális meg­való­sítás terü­letén krea­tív grafi­kai terve­zés­sel, rek­lám és video­spot készí­tés­sel foglal­kozunk a leg­újabb tren­dek alap­ján nyugod­tan, meg­bíz­hatóan.

Cégünk 2011-es meg­ala­ku­lása óta Ter­vező gra­fi­kusok, Infor­ma­ti­kusok, Nyomda­ipari szak­em­berek, Film­ipari munka­társak és Project mana­gerek bizto­sít­ják a napi munka gördü­lé­keny­ségét. A cél, hogy a grafi­kai ter­ve­zés vagy videó­kész­ítés ne vegyen igény­be hó­nap­okat és a kért nyom­dai kivi­te­lezés a leg­rö­videbb időn belül el­ké­szüljön, újra­gyár­tás nél­kül.

A krea­tív ter­vek meg­való­sí­tását profi nyomda­techni­kával bizto­sít­juk. Cégünk nyomta­tási kapa­ci­tása ofszet és digi­tális terü­leten is ki­emel­kedő, ezért bár­miben is gon­dol­kozol, mi meg­val­ósít­juk Neked.

Contact Printvolume Design

Address :

Edvi Illés út 12, 1121 Hungary

Postal code : 12
Website : http://www.printvolumedesign.hu/
Categories :

Edvi Illés út 12, 1121 Hungary

Write some of your reviews for the company Printvolume Design

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *