Strázsahegy lookout (Monor) - Strázsahegy lookout (Monor)

4.6/5 based on 8 reviews

Contact Strázsahegy lookout (Monor)

Address :

Laposhegy, 2200 Hungary

Categories :
City : Laposhegy

Laposhegy, 2200 Hungary
P
Péter Attila Román on Google

A kilátó és közvetlen környezete rendezett, azonban gépjárművek számára nincs rendezett parkoló. Lehetne esetleg még szemetes, pad, netán mosdó, ami kicsit vonzóbbá tenné a helyet.
The lookout and its immediate surroundings are tidy, but there is no tidy parking for vehicles. It could be a trash can, a bench, or a washbasin, which would make the place a little more attractive.
E
Emília Németh on Google

Szép hely, nagyon szép a panoráma. A kilátóhoz vezető pincesor is megér egy nagy sétát. Viszont a Mendei útról egyáltalán nincs kitáblázva a kilátó, egy ilyen turisztikai látványosságot illene több táblával előjelezni, nem minden kiránduló helyi lakos!
Nice place, very nice panorama. The row of cellars leading to the lookout is also worth a great walk. However, the lookout from Mendei út is not signposted at all, such a tourist attraction should be predicted with several signs, not all hikers are locals!
A
Attila Sándor Csinos on Google

Csalódás volt számomra ez a kilátó, vagyis inkább a megközelítése és a környezete. Este voltam ott, semmi közvilágítás. Nem túl rendezett a környezete, úgy tűnik, mint aminek nincs gazdája.
I was disappointed with this lookout, that is, its approach and surroundings. I was there in the evening, no public lighting. Its environment is not very tidy, it seems like it has no owner.
D
Dányi Krisztina on Google

Egy szimpla kilátó , bemutató a hely nevezetességeivel , sajnos sok mindent nem lehet látni a fák miatt függetlenül a kilátó magasságától.
F
Forgács László on Google

A kilátó jó magas, tényleg messzire ellátni. Sajnos a tájékozó táblákat pár degenerált összefirkálta. Ha nem a Szent Orbán térig megyünk autóval, hanem egészen lentről akkor egy jó hosszú gyalogtúra. A pincefalu nagyon szép bár mi csak egy kicsi részét láttuk. Érdemes lehet akkor menni mikor bornapok vagy valamilyen rendezvények vannak, mert olyankor nem csak a Szent Orbán téren vannak jó programok, de pincék is nyitva vannak.
M
Mohamed Elsamny on Google

I'm in love with it ?
Z
Zoltán Sas on Google

Viewpoint view ;)
M
Márton Bussay on Google

Scenic view of the surrounding area

Write some of your reviews for the company Strázsahegy lookout (Monor)

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *