Szinbâd Büfé - Szinbâd Büfé

4.1/5 based on 8 reviews

Contact Szinbâd Büfé

Address :

Kruspér u. 4, 1111 Hungary

Postal code : 4
Categories :

Kruspér u. 4, 1111 Hungary
Z
Zoltán Tóth on Google

S
Szilva András on Google

K
K.M. 0952 KLESZKENYNÉ on Google

NEM ISMEREM.
I DO NOT KNOW.
G
G. Zolton on Google

Nagyon finom!!!
Delicious!!!
V
Viktor Józsa on Google

A BME közvetlen környezetében egy kiváló hely, ahol az ár/érték arány nagyon rendben van. A tulaj kedves, a minőség állandó. Egy hosszú napra ebéd kiegészítőnek kiváló a gyros és a falafel is.
It is an excellent location in the immediate vicinity of BME where the value for money is very good. The owner is nice, the quality is constant. Gyros and falafel are excellent lunch options for a long day.
R
Reuss Gabriella on Google

Ízletes és kifogástalan minőségű ételek, nem zsíros-olajos. Tökéletes friss ebéd munkanapokon, remek áron. Gyors kiszolgálás. Elvitelre abszolút biztonságos csomagolást kaptunk. Gyrost ettünk, kobbát fokhagymás öntettel, és baklavát. Melegen ajánlom.
Delicious and impeccable food, non-greasy-oily. Perfect fresh lunch on weekdays at great prices. Fast service. We got absolutely secure packaging for take-out. We ate gyros, cob with garlic dressing, and baklava. I strongly suggest.
M
Mihály Forgács on Google

A legjobb büfé ! Fűszeres húsok , jó pita!
The best buffet! Spicy meats, good pita!
I
Iván Várhelyi on Google

Életemben ritkán láttam ilyen lepusztult büfét. Alig volt valami ennivaló, elég üres pult, dokumentumfilmbe illő berendezés. Gyrostálat kértem, mert mit kérhettem volna, nincs köret, saláta van. Hát jó... de, végül is, nem volt rossz. Műanyag kés meg villa, meg tányér már nincs is, de itt azért van, ez itt valami múltból megmaradt hely. Az egyik székből vastagon buggyan ki a felszakított huzaton át a tartalom. A tulaj csak úgy, a pénzes kezével, kesztyű, minden nélkül megragadja a pitát, bedobja a mikróba, meg úgy is veszi ki. Töröm a fejem, hogy mások mit lelkesednek itt, de nem jövök rá. Kártyával lehet fizetni.
I have rarely seen such a dilapidated buffet in my life. There was hardly anything edible, a fairly empty counter, equipment that would fit into a documentary. I asked for a gyrostal, because what I could have asked for is no garnish, there is a salad. Well, good ... but, after all, it wasn't bad. There is no plastic knife and fork, no plate, but here it is, it is a place left over from some past. One of the chairs bulges thickly through the torn cover. The owner just grabs the pita, puts it in the microwave, and takes it out with his money and gloves. I break my head about what others are enthusiastic about here, but I don’t figure it out. You can pay by card.

Write some of your reviews for the company Szinbâd Büfé

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *