Yoo!Büfé - Yoo!Büfé

4.5/5 based on 8 reviews

- Yoobufe-nagykata.eatbu.com

Falatozó | Yoo!Büfé | Nagykáta - Beugrana valahova ebédszünetre, hogy kedves kiszolgálásban részesüljön és ínycsiklandozó ételeket fogyasszon? Akkor nálunk jó helyen jár. Győződjön meg páratlan ajánlatainkról falatozónknál, legyen szó kis ételekről vagy akár hétköznapi ételekről, hogy csillapítsa étvágyát. Az Yoo!Büfé falatozóban mindenképpen jóllakik. Autentikus falatozó WIFI-vel: Kiváló konyhánk a fogások és italok széles választékával várja Önt. Finom gyorsételeink és helyi fogásunk még a le

- Yoobufe-nagykata.eatbu.com

Beugrana valahova ebédszünetre, hogy kedves kiszolgálásban részesüljön és ínycsiklandozó ételeket fogyasszon? Akkor nálunk jó helyen jár. Győződjön meg páratlan ajánlatainkról falatozónknál, legyen szó kis ételekről vagy akár hétköznapi ételekről, hogy csillapítsa étvágyát. Az Yoo!Büfé falatozóban mindenképpen jóllakik.

Autentikus falatozó WIFI-vel

Kiváló konyhánk a fogások és italok széles választékával várja Önt. Finom gyorsételeink és helyi fogásunk még a legkifinomultabb ízléssel rendelkező vendégeinknek is tartogatnak ínycsiklandozó ételeket. Engedje, hogy elkápráztassák Önt meleg palacsintáink, melyeket étkezések között is elfogyaszthat. – mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő fogást. Használja ingyenes WIFI-szolgáltatásunkat, hogy megoszthassa képeit.

Egy hangulatos este

Sok szeretettel látjuk vendégül! Látogasson el hozzánk! Örömünkre szolgál, ha este vendégül láthatjuk vendéglőnkben. Rendezze számláját kényelmesen készpénzzel, Mastercarddal, SZÉP kártyával, hitelkártyával, VISA-val vagy érintésmentes fizetéssel. Örömmel becsomagoljuk fogásainkat, amennyiben inkább elvitelre kérné. Minden nap nyitva vagyunk.

Contact Yoo!Büfé

Address :

Dózsa György út 44, 2760 Hungary

Postal code : 44
Website : https://yoobufe-nagykata.eatbu.com/
Categories :

Dózsa György út 44, 2760 Hungary
I
István Szászi on Google

Kedves segítő kiszolgálást kaptam. Az étel nagyon finom volt.
I received a kind helpful service. The food was very delicious.
F
Ferencné Kovàcs on Google

Palackos gàzé mentem. Udvarias kiszolgàlàs tiszta környék. Régóta ismerem.
I went for a bottle of gas. Polite service clean neighborhood. I've known him for a long time.
T
Tibor Szűcs on Google

Egy pici javulását tapasztaltam.a4*got mondjuk úgy meg előlegezem,a rizs most is hideg volt.
I saw a slight improvement.a4 * got let's say in advance, the rice was still cold.
N
Norbert Nagy on Google

Nagyon yoo volt :) Az adagok jók, most, hogy másik buci van, a hamburger is jobb. A gyros tál finom, az adag nekem tökéletes. Csak ajánlani tudom. Bent leülni max 5 ember tud, ha ismerik egymást.
It was very yoo :) The portions are good, now that another bun, the hamburger is better. The gyros bowl is delicious, the portion is perfect for me. I can only recommend. Up to 5 people can sit inside if they know each other.
G
Gilányi Zoltán on Google

A gyrostálhoz és a hamburgerhez a húst előre lesütve mikrózva kaptuk... a duplahúsos gyros adag is kisebb volt mint más gyrososnál. A kápostasaláta ízetlen.... csak a személyzet kedvessége miatt a két csillag.
For the gyros and the hamburger, the meat was microwaved in advance ... the double portion of gyros was less than the other gyros. The cabbage salad is tasteless .... just for the kindness of the staff, the two stars.
I
István László Dobos on Google

Most voltam elsőre ott,kipróbáltam az extra nagy hambit.szuper volt,köszönöm szépen.a kiszolgálás gyors,szakszerű és jó volt. Hamarosan ismét megyek.
I was just there for the first time, I tried the extra big hambit. It was great, thank you very much. The service was fast, professional and good. I'll be back soon.
M
Mariann Maklári-Klekner on Google

Gyors a kiszolgálás, kedves az eladó, finom és olcsó a vega burger. ?
The service is fast, the seller is nice, the vega burger is delicious and cheap. ?
a
annamária gyüre on Google

Kiszállítással kértünk egy csípős gyrostálat kólával és egy füstös hamburgert. Időben kihozták,de 1. Olyan "nyugtát" kaptunk, ami egy számológépből kijött papírfecni volt 2. A gyrostálat tálnak nem nevezném, mert hús és saláta is alig volt benne és még csípős szósz sem volt rajta 3. A gyrostál nem annyiért volt számolva,mint ami az étlapon van írva,és a kólát is utólag kaptuk meg 4. A füstös hamburgerben kellett volna,hogy legyen füstölt sonka és füstölt sajt, hát sonka nem volt, nemhogy füstölt,de még sima sajt sem
We asked for a spicy gyrostat with cola and a smoky hamburger with delivery. It was brought out on time, but 1. We got a "receipt" that came out of a calculator 2. I wouldn't call the gyrostle a bowl because it had little meat and salad in it and it didn't even have a spicy sauce on it 3. The gyrostal was not counted for what was written on the menu, and we also received the cola afterwards 4. The smoked hamburger should have had smoked ham and smoked cheese, so there was no ham, not even smoked but not even plain cheese.

Write some of your reviews for the company Yoo!Büfé

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *