1001 Északi Fenyő Kft. - Ez a központ! Bútorbolt itt nem található! Információ: +36703778692

3.7/5 based on 7 reviews

Contact 1001 Északi Fenyő Kft.

Address :

Ez a központ! Bútorbolt itt nem található! Információ: +36703778692, Új u. 69, 9025 Hungary

Phone : 📞 +77789
Postal code : 69
Website : http://www.1001fenyobutor.hu/
Categories :

Ez a központ! Bútorbolt itt nem található! Információ: +36703778692, Új u. 69, 9025 Hungary
J
János Frankó on Google

F
Ferenc Zoltán Szabó on Google

J
Judit Bezselics on Google

Á
Ákos Zimmermann on Google

S
Sándor Blázsovics on Google

Hozzá értő eladó. Elfogadható áron
Competent seller. At an affordable price
L
Laca Kalmár on Google

Hazug, csaló tulajdonos, nem létező háttérrel, kontárokkal bedolgoztató cég! Nekünk nem a kért bútort gyártotta le, tömör fenyő bútor (ahogy a weblapon hirdeti az összes bútort) helyett egy furnér tákolmányt készített, esztétikailag ocsmány asztalt és a reklamációnkra nem csinált semmit, megtagadott minden együttműködést, csak ügyvéddel kikerestette a jogait és a jogszabályokat! Azt magyarázta hogy nekünk azért nem tetszik az asztal mert nincs ízlésünk, közben mi több asztalossal is megnézettük az asztalt és mindenki kijelentette hogy ez kontár munka! Semmilyen javításra és kompromisszumra nem hajlandó pedig én leutaztam hozzá Győrbe hogy személyesen beszéljem meg vele a dolgokat de határozottan kijelentette hogy nem hajlandó semmilyen megoldásra! Nagyon kérek mindenkit hogy óvatosan ezzel a céggel és ezzel a hazug tulajdonossal, ne rendeljenek tőle interneten, ha egyáltalán vesznek valamit akkor csak személyesen győződjenek meg róla mit vesznek át és ne utaljanak előre mert ha nem tetszik az áru akkor soha nem látják viszont a pénzüket ugyanis ez az "ember", Szántó Róbert jogszabályok mögé bújva elteszi a pénzt! Sajnos 115.000.- forintunk bánja ezt az akciót és ezért a pénzért nézegethetünk egy ocsmány étkezőasztalt! Elképesztő hogy a mai világban ilyen megtörténik és a jog az ilyen embereket védi! SZOMORÚ!!!!
Lying, fraudulent owner, company with non-existent background, contours! For us, he did not produce the requested furniture, instead of solid pine furniture (as he advertises all the furniture on the website) he made a veneer, made an aesthetically ugly table and did nothing for our complaint, refused all cooperation, only sought his rights and legislation with a lawyer! He explained that we don’t like the table because we don’t have a taste, meanwhile we also looked at the table with several carpenters and everyone stated that it was a stunt job! He is not willing to make any corrections or compromises, and I traveled to Győr to discuss things with him in person, but he firmly stated that he was not willing to find any solution! I urge everyone to be careful with this company and this lying owner, not order from him online, if they buy anything at all then just make sure in person what they are taking over and don't refer in advance because if you don't like the goods they will never see their money this "man", Róbert Szántó, hides behind the law and puts the money away! Unfortunately, our 115,000 forints regret this promotion and that's why we can look at an ugly dining table for the money! It is amazing that this is happening in today’s world and the law protects such people! SAD!!!!
C
Csobay Nóra on Google

Ehhez az asztalhoz nem szükséges további részleteket hozzáfűzni! Mindenki döntse el maga, hogy egy borovi fenyővel foglalkozó cégtől- aki ilyen munkát ad ki a kezéből- szeretne-e rendelni interneten bármit is! Pontos és hosszadalmas levelezés után nem teljesen azt a méretet gyártatta le, nem borovi fenyőből és, ha már fenyő helyet laminált fát kaptunk, legalább figyelhettek volna az erezetre továbbá, hogy ne két darab hatcsavaros zsanér legyen az asztal közepén! Nem a hiba miatt vagyunk kiakadva, bárki hibázhat, de az, hogy az ordas hiba kijavításában nem együttműködő, az egyenesen felháborító! Kíváncsi lennék, hogy a saját étkezője is ilyen trehány munka-e! Nem folyamodnék ehhez a google értékeléshez, ha Szántó Úr nem volna ilyen elutasító és belátná, hogy az alvállalkozója hibázott!!! Remélem egyszer viszont látom a pénzem! Abban a pillanatban visszaszolgáltatom ezt az asztalt, amit eladhat másnak. Az értékelésemre Szántó Úr képest volt egy korai e-mailemből néhány szót kiragadni és azzal válaszolni! Igazán frappáns! Miért nem a teljes e-mailt másolta be, Szántó Úr? Azért, mert ott kiderül az igazság, hogy márpedig megírtam Önnek, milyen ordas hibákat vétett az asztal elkészítése során?! ISMÉT elküldtem e-mailben Önnek az eredeti e-mailt. Ide sajnos nem tudom bemásolni, mert a karakterszám átlépése miatt a google nem engedélyezi! Kértem, hogy javítsa ki a hibákat! Nem tette! Ha figyelmesen elolvasná, amit az ügyvédje megírt Önnek, láthatná, hogy bár 14 napos elállási jogom ugyan nincs, panasz lehetőségem van, Önnek pedig javítani kell a hibákat! Kérem a megrendelt asztal legyártását vagy adja vissza a pénzemet! Törölgetheti a feltöltött képeimet, én újra és újra fel fogom tölteni, hogy emlékeztessem, mit felejtett el javítani!!!
It is not necessary to add additional details to this table! It is up to everyone to decide if they want to order anything online from a pine company that publishes such work. After accurate and lengthy correspondence, it wasn’t entirely made of that size, not of pine pine, and if we already got a laminate wood instead of pine, they could at least have paid attention to the veins so that there weren’t two six-screw hinges in the middle of the table! We’re not upset about the error, anyone can make a mistake, but the fact that they don’t cooperate in correcting the ordas error is downright outrageous! I wonder if your own dining room is such a tricky job too! I would not resort to this google review if Mr. Plowinger were not so dismissive and realized that his subcontractor had made a mistake !!! I hope to see my money one day! At that moment, I will return this table that you can sell to someone else. Compared to my review, Mr. Plowing had to take a few words out of an early email and respond with it! Really striking! Why didn't you copy the entire email, Mr. Plow? Because the truth is there that I wrote to you, what mistakes did you make while making the table ?! I e-mailed you the original e-mail again. Unfortunately, I can't copy it here because google doesn't allow it to exceed the number of characters! I asked you to fix the bugs! He didn't! If you read carefully what your lawyer has written to you, you will see that although I do not have a 14-day right of withdrawal, I have a chance to complain and you need to correct the mistakes! Please make the ordered table or return my money! You can delete my uploaded pictures, I will upload them again and again to remind you what you forgot to fix !!!

Write some of your reviews for the company 1001 Északi Fenyő Kft.

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *