Flat Fitness Body & Soul Studio - Flat Fitness Body & Soul Studio

5/5 based on 8 reviews

Edzőterem Budapest szívében - Flat Fitness - Flatfitness.hu

Szeretnék Neked egy olyan alternatívát nyújtani az erőgépes és funkcionális edzőtermek mellett, ahol azt érezheted, hogy rólad szólnak az edzések.

Edzőterem Budapest szívében - Flat Fitness - Flatfitness.hu

Rehabilitáció

A rehabilitáció jelentése: betegség, sérülés, műtét utáni időszak, melynek célja a beteg, sérült, műtött terület eredeti funkciójának helyreállítása, visszanyerése, a konkrét sérülés kezelése, a sérülést kiváltó okok megszüntetése, valamint globálisan a lehető legjobb funkció visszaállítása. Elsősorban az élsportban, de hobbisportolók körében is gyakori jelenség valamely izom, ízület, szalag gyulladása, zúzódása, húzódása, szakadása, mely nem megfelelő…

Contact Flat Fitness Body & Soul Studio

Address :

Budafoki út 9-11, 1111 Hungary

Phone : 📞 +77
Postal code : 9-11
Website : http://www.flatfitness.hu/
Categories :

Budafoki út 9-11, 1111 Hungary
T
Tamás Fehér on Google

D
DoriPocsai on Google

É
Éva Krisztina Csuvarszki on Google

M
Máté Márkus on Google

M
Miklós Király on Google

Z
Zsolt Bujdosó on Google

R
Richárd Halmai on Google

Bátran és nagy bizalommal ajánlom mindenkinek, aki mozgásszervi problémákkal küzd, sérülésből szeretne felépülni, esetleg megelőzni azt, műtét utáni rehabilitációra van szüksége, vagy csak egyszerűen jobb mobilitást, stabilitást, erőnlétet akar a szervezetének úgy, hogy azt profi kezek között, odafigyelés mellett, biztonságosan tehesse meg. Csuvarszki Éva, aki személyi edző, rehabilitációs tréner, Sport-, és Life Coach valamint a Flat Fitness tulajdonosa is egyben, az én megítélésem szerint egy igazi szakmai gyöngyszemet, egy szerethető, kellemes hangulatú, szakmai tudásban is kimagasló helyet hozott létre. Végre egy olyan személyi edzéssel, rehabilitációval, rekreációval foglalkozó mozgásstúdió, ahol az egyén a fontos, ahol embernek számítasz nem "$" jelnek vagy sokadik betegnek (nem is betegnek titulál) látnak, hanem a gyógyulásod a legfontosabb. Nem tömegben elveszve, mindenkinek ugyanazt a feladatot kiadva elvégzésre, "jó az úgy" elven, hanem egyénileg, személyre szabottan, folyamatosan figyelve a tested visszajelzéseit, és azonnal alkalmazkodtatva hozzá a kezelés menetét, elvégzendő feladatokat foglalkozik veled. Az adott napi edzéssel nem ér véget a veled való foglalkozás, de nem ám. Kapsz otthon elvégzendő feladatokat, amit utánkövet, leellenőriz, számonkéri rajtad, ha nem végzed el annak következményei vannak, "büntetést kapsz". De ezt is téged szem előtt tartva, a gyógyulásodért teszi, és azért, hogy komolyan vedd magad, a feladatodat és az előtted álló utat. A büszkeségfalát elnézegetve rendesen elidőzöl a képzettségeit, képesítéseit igazoló diplomáin. Ha az állapotfelmérés, vagy az edzés alatt, azt követően valami érthetetlen okból ezt addig nem vetted volna észre, amit kétlek, akkor ebből is egyből látszik, hogy mennyire komolyan veszi amit csinál, és saját tapasztalatból mondom, ért is hozzá, nem is kicsit. Nem csak a testeddel, azok problémáival és gyógyításukkal, de a lelkeddel is foglalkozik, ha kell, valamint egyéb szakmai segítséget is nyújt, amennyiben szükséged van rá. Nehéz nem szuperlativuszokban beszélni róla és a stúdiójáról.
I boldly and with great confidence recommend it to anyone who has musculoskeletal problems, wants to recover from an injury, or prevent it, needs rehabilitation after surgery, or simply wants better mobility, stability, and strength in their body by using it in professional hands, with care, safely do it. Éva Csuvarszki, who is also a personal trainer, rehabilitation trainer, owner of the Sports and Life Coach and Flat Fitness, has, in my opinion, created a real professional gem, a lovable place with a pleasant atmosphere and professional knowledge. At last, a movement studio dealing with personal training, rehabilitation, and recreation, where the individual is important, where you count as a person is not seen as a "$" sign or many patients (not even a patient), but your recovery is the most important. Not lost in the crowd, giving everyone the same task to perform, on a “good it is” basis, but individually, personally, constantly monitoring your body’s feedback and immediately adapting to the course of treatment, it deals with tasks to be performed. Training with you doesn’t end with that day’s workout, but it does. You get tasks to do at home, which you follow up, check, and hold you accountable, if you don’t do it there are consequences, “you get punished”. But with that in mind, you are doing it for your recovery and to take yourself seriously, your mission, and the path ahead. Looking at the wall of pride, he usually stays on his diplomas certifying his qualifications and qualifications. If you hadn't noticed what I doubt during the health check-up or training, after that for some incomprehensible reason, you can immediately see how seriously you take what you're doing, and I say from your own experience, you understand it, not a little. It deals not only with your body, their problems and their healing, but also with your soul if needed, as well as other professional help if you need it. It’s hard not to talk about him and his studio in superlatives.
N
Nandor Alpar on Google

Quality and professionalism

Write some of your reviews for the company Flat Fitness Body & Soul Studio

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *