Magyar népmesés játszótér - Kecskemét

4.4/5 based on 8 reviews

Contact Magyar népmesés játszótér

Address :

6000 Hungary

Website : https://www.baon.hu/kozelet/helyi-kozelet/atadtak-kecskemet-meses-jatszoteret-1988159/
Categories :
City : Magyar népmesés játszótér

6000 Hungary
P
Pøg on Google

Jó hely főleg a relatívan új játékok miatt.
Good place mainly because of the relatively new games.
Z
Zita Zsiga on Google

Kecskemét egy csendes helyén található,forgalom nincs,a gyerekek biztonságosan játszhatnak.
Kecskemét is located in a quiet place, there is no traffic, children can play safely.
B
Barbara Biczok on Google

ötletes, szépen kivitelezett játszótér, nagy terek, de lehetne több játék
imaginative, beautifully crafted playground, large spaces, but could be more games
A
Attila Vereczkei on Google

A régi játszótér felújítása helyett, épült meg az új. Ez az új játszótér. Én nem tudom, de a régi ezerszer jobb volt. Azt kellett volna rendbetenni, nem pedig egy olyan játszótere felrántani, ami ránézésre is alulmúlja az elvárásokat. A füvesítés sem volt túl sikeres. A játékok konkrétan szétesnek, és ott van egy "forgó izé" nah az, egy igazi katasztrófagenerátor.
Instead of renovating the old playground, the new one was built. This is the new playground. I don't know, but the old thousand times was better. It should have been repaired, not a playground that would, at first glance, fall short of expectations. The grassing was not too successful either. The games are actually falling apart, and there's a "spinning thing" nah, a real disaster generator.
R
Rita Dzimba on Google

Most voltunk itt először de szerintem nem utoljára. Medves játszótér, semmi extra: hinta, csúszda, homokozó... De nem volt összefirkálva és teleszemetelve. Van pad meg asztalka, ez sincs összetörve. ::)
We were here for the first time but I don't think for the last time. Bear playground, nothing extra: swing, slide, sandpit ... But it wasn't scribbled and buried. There is a bench and a table, it is not broken either. : :)
D
Dániel Varga on Google

Kellemes hely, sokáig árnyékos, van körhinta, hinta (kicsiknek és nagyoknak) csúszda mászókával, sok homokozó, mókuskerék, kis modellváros, vesszősátor, pinpongasztal és egy nagy domb. Van benne lehetőség, padok is vannak a szülőknek. Viszont nincs elkerítve de nyugodt helyen van az autóktól messze.
Pleasant place, shady for a long time, there is a carousel, swing (for children and adults) slide with climbing frame, lots of sandpit, squirrel wheel, small model town, cane tent, pinball table and a big hill. There is a possibility in it, there are also benches for parents. However, it is not fenced but in a quiet location away from cars.
V
Vereckei Ágnes Darányiné on Google

Különleges játszótér a gyerekeknek. Igazi mesébe illő ?
Special playground for children. Fits a real tale ?
Á
Ádám Manninger on Google

A játékok ötletesek, szépen kivitelezettek. Jó a mókuskerék és a körhinta. Szép a homokozó és a mászóka díszítése is. Sajnos azért látszik rajtuk az idő múlása, de meglepően jól bírják.
The toys are imaginative, beautifully crafted. The squirrel wheel and carousel are good. The decoration of the sandpit and the climbing frame is also beautiful. Unfortunately, they can see the passage of time, but they endure surprisingly well.

Write some of your reviews for the company Magyar népmesés játszótér

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *