Vision Express - Tesco

3.7/5 based on 8 reviews

Contact Vision Express

Address :

Tesco, Mártírok útja 281, 1204 Hungary

Phone : 📞 +878
Postal code : 281
Website : https://visionexpress.hu/
Categories :

Tesco, Mártírok útja 281, 1204 Hungary
i
istván Kiskartali on Google

Kicsit sok volt a várakozási idő, de megérte. Szemüveg azonnal, + tanácsadás. Ajánlani tudom.
There was a bit of waiting time, but it was worth it. Glasses immediately, + advice. I can recommend.
E
Eszter Juhász on Google

Nagyon segítőkészek! Végre a látásvizsgálaton végre elhitték, hogy tényleg nem látom még mindig rendesen a betűket, és nem csak a fáradtság miatt látom még mindig homályosan a betűket. Nagyon lelkiismeretesen vizsgálták meg a szememet, és végre tökéletesen látok!
They are very helpful! At last, on vision test, they finally believed that I really still don’t see the letters properly, and it’s not just because of the fatigue that I still see the letters vaguely. They examined my eyes very conscientiously and I finally see perfectly!
Z
Zoltán Bese on Google

Mindig tökéletes szemüveget kaptam, már többször is, hozzáértő a csapat, igyekszem mindig náluk csináltatni a jövőbeli szemüvegeimet is!
I always got perfect glasses, several times, the team is competent, I always try to make my future glasses with them!
B
Bence Kis on Google

A minap bementem az üzletbe .5 perc után ki is jöttem mert levegőnek néztek.Az egyik eladó telefonált a másik szemüveget pakolt.Szólni nem volt esélyem mert mintha ott sem lettem volna .?
The other day I went into the store. After 5 minutes I came out because they were looking up in the air.
T
Talas Iren on Google

köszönöm a segítséget a szemüveg választásban.Az ott dolgozók szakmai tudása kifogásolhatatlan,mindenki nagyon kedves és segítőkész volt abban, hogy a legjobb szemüveget kapjam. Imádom az új szemüvegem!? Bátran ajánlom másoknak is
thank you for your help in choosing the glasses. The professional knowledge of the staff there is impeccable, everyone was very kind and helpful in getting the best glasses. I love my new glasses! ? I strongly recommend it to others
L
Lajos Balogh on Google

Kontaktlencsét vettem itt, szemvizsgálattal. A hölgy aki a vizsgálatot folytatta rendkívül arrogáns és lekezelő volt. Látszott, hogy sajnos a többi munkatársa is tart tőle. Amikor legutóbb szemüveg vásárlása miatt visszamentem ide már nem tudtam eltűrni a viselkedését eljöttem. A többi alkalmazott kedves és udvarias volt.
I bought contact lenses here with an eye exam. The lady who continued the investigation was extremely arrogant and condescending. Unfortunately, the other co-workers seemed to be afraid of him as well. The last time I went back here to buy glasses I couldn’t stand his behavior anymore. The other employees were kind and polite.
S
Szabolcs József Schöffler on Google

Bár még a szemüveget nem kaptam kézhez így az értékelés még változhat, de az eladó térben dolgozó illetve a szemvizsgálatot végző hölgy nagyon kedves és lelkiismeretes ezért bátran ajánlom mindenkinek a helyet. Párommal voltunk, akinek szintén tetszett a hely. Őszintén értékeltem, hogy nem próbáltak rábeszélni a drágább keretre, mint máshol, és minden kérdésemre/kérésemre tudtak válaszolni.
Although I haven't received the glasses yet, so the evaluation may change, but the lady working in the sales area and performing the eye examination is very kind and conscientious, so I strongly recommend the place to everyone. My partner and I were who also liked the place. I honestly appreciated that they didn’t try to persuade me to the more expensive framework than elsewhere and were able to answer all my questions / requests.
A
Adrienn Földi on Google

Nagyon kedves és segítőkész volt a látásvizsgálatot végző hölgy, még az extra kérdéseimre is őszintén professzionálisan válaszolt. Az eladó is rendkívül kedves és türelmes volt a keretválasztáskor valamint a választható árajánlatoknál is teljeskörűen tájékoztatott. Igaz valóban nem a legolcsóbb hely de minőségi termékek vannak és azt igenis meg kell fizetni főleg ha egy fontos érzékszervünkről van szó. Az egész családnak nagyon jók a tapasztalatai a cégggel szemben.
The lady doing the vision test was very kind and helpful, she answered my extra questions honestly professionally. The seller was also extremely kind and patient when choosing the frame and was fully informed about the available quotes. True, it really isn’t the cheapest place, but there are quality products and it does have to be paid for, especially when it comes to an important sense of our senses. The whole family has a very good experience with the company.

Write some of your reviews for the company Vision Express

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *