Erste Bank fiók - Erste Bank fiók

2/5 based on 8 reviews

Contact Erste Bank fiók

Address :

Vár u. 4, 4024 Hungary

Phone : 📞 +98
Postal code : 4
Website : http://www.erstebank.hu/
Categories :

Vár u. 4, 4024 Hungary
a
anita pastyan on Google

Botrány. A várakozási idő, a váró, az ügyintézés. Nézi az ember a mű susnyást órákig, a zárt irodákból alig néz ki dolgozó. Gusztustalan hozzáállás, ügyfél teljesen hülyének nézve. Amint felszolaltam, mert elment a türelmet, öt percen belül kinyílt az egyik üveg ajtó.... érdekes
Scandal. The waiting time, the waiting, the administration. The man watches the artwork for hours, the closed offices barely look working. Disgusting attitude, customer completely stupid. As soon as I resigned because he was patient, one of the glass doors opened within five minutes .... interesting
r
robert palko on Google

Aki teheti, váltson bankot. Nem csak lakossági, de vállalati ügyfeleikkel példátlanul negatív az ügyintézés, azonban nem csak ebben a bankfiókban, hanem az ERSTE Bank Hungary Zrt. Központjában is. Telebankjuk haszontalan, hónapokon keresztül intéztek egy egyszerű címmódosítást, aminek a végén személyesen kellett bemenni, ígérve volt a módosítás, de semmi nem történt. Kapcsolattartó technikailag nem létezik, egyetlen vállalati ügyintéző nem képes felvenni a telefont. Panaszleveleinkre semmi válasz. Központjuk EU/Nemzetközi dokumentumokat nem képes értelmezni és feldolgozni, saját inkompetenciájuk miatt úgy gondolták, egyszerűbb egy több milliós forgalmú vállalattal felmondani a szerződésüket. Boldogan fogadtuk.
Á
Ágnes Szabó on Google

Eppen olyan rettenetes az átalakított bank, mint a George app. Korabban bejottem, sorszamot huztam az automatabol, leultem es max. 10 perc alatt egy pult villant a számommal. Most: recepcion kell regisztralni, számot csak az kap, akinek penztari ügyintezese van. Mindneki masnak a nevét regisztrálják, és a bankos ügyintézők az irodákból kisétálnak a recepcióhoz, kapnak egy nevet, és kikiabálják. Kikiabálják! Az eszem megáll. Hello George, hello GDPR. Ennel még a postai ügyintézés is gyorsabb. 3 órát vártam egy 5 perces ügyintézés miatt. Szerencsére nagyon szimpatikus és segítőkész ügyintézőhöz kerültem, aki elnezest kert a hosszu varakozas es a rendszer miatt. Nekik is kellemetlen. Szoval aki ide tervez menni, annak azt tanácsolom, jobb ha innen HomeOffice-ozik, vagy hozzon egy könyvet, telefontöltőt, hidegélelmet, vizet magával. Miért kellett visszafejlődni?
Eppen is as awful as the redesigned bank as the George app. I came in earlier, dialed a number from the vending machine, sat down and max. In 10 minutes, a counter flashed to my number. Now: you have to register at the reception, only the person who has a cashier will get a number. The names of each mass are registered, and the bank clerks walk out of the offices to the front desk, get a name, and shout out. They're shouting! My mind stops. Hello George, hello GDPR. With that, even postal administration is faster. I waited 3 hours for a 5 minute administration. Luckily, I got to a very sympathetic and helpful clerk who is a front garden due to the long wait and the system. It's uncomfortable for them too. So for anyone planning to go here, I would advise you to take HomeOffice from here or bring a book, a phone charger, cold food, water. Why did we have to regress?
L
László Nagy on Google

Ha ki szeretnéd tőlük menteni a pénzed,neked annyi. Halasztják ,mindent kitalálnak, elhallgatott kulcsmondatok,csak hogy..... De ha jogilag felkészült vagy, bezzeg minden megy. (Vagy 1,5 évig szerették volna parkoltatni a megtakarításom. Jogi segítség mellett pikk-pakk ?-egy hónap- kifizetésre került!) Egy igazolás leadásához órákat kell várnod!!! Nagyon örülök hogy megszabadulok tőlük! Mikor a lakás takarékod nem tudod nyomon követni,de egyszer telefont kapsz hogy "tartozol!" NEM! Ti tartoztok az időmmel,és a jogi csavarjaitok miatt elpazarolt időmmel, pénzemmel!! Soha-soha többé!? ( 0 csillag nincs?!? )
If you want to save your money from them, that's all you need. They postpone, they figure everything out, they're silent key phrases, just that ..... But if you’re legally prepared, everything goes by. (Or they wanted to save my savings for 1.5 years. You have to wait for hours to submit a certificate !!! I'm so glad I'm getting rid of them! When your apartment savings can not be tracked, but once you get a phone that "you owe!" NO! You owe me my time and my time and money wasted because of your legal twists !! Never again! ? (0 stars missing?! ?)
B
Bovi John on Google

Bank...
E
Explore The Movement on Google

Extremely racist
B
Bassam Alzabidi l بسام الزبيدي on Google

Less staff and waiting time is too much .
M
Mate Koroknai on Google

botrany a varakozasi ido The wait time is a disaster

Write some of your reviews for the company Erste Bank fiók

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *